Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka na web stranici danemobili.hr.

Podaci koje prikupljamo

Pristup web stranici danemobili.hr je slobodan i ne traži se registracija. Kontaktiranjem putem elektroničke pošte ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime,). Ti su podaci dostupni isključivo Vratonja d.o.o. iz Poreča, Mate Vlašića 20, kojima su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za odgovaranje na vaš upit.

Zaštita vaših osobnih podataka

Vratonja d.o.o. poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito.
Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku.

Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati,  na e-meil adresu koju ćete naći na web stranici www.danemobili.hr, a koju nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita. Osobne podatke ne obrađujemo u marketinške svrhe a mogu nam služiti i za ispostavljanja fakture za dogovorenu uslugu.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvati podatke samo u periodu koji je dovoljan da ispuni inicijalna svrha njihovog prikupljanja. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo (Pravo na ispravak) ili izbrišemo (Pravo na zaborav). To ćete učiniti tako da se javite putem kontakt adrese contact@danemobili.hr I ostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na web stranici danemobili.hr pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na danemobili.hr.

Statistika poslužitelja i Google Analiza

Google Analiza koristi „kolačiće“ – male tekstualne datoteke koja se automatski postavljaju na tvrdi disk korisnikovog računala – u svrhu analize korisničkih navika. Podaci koji se prikupljaju putem „kolačića“ o korištenju Stranice (uključujući i korisnikovu IP adresu) Google prenosi i pohranjuje na poslužitelje (engl. server) koji se nalaze u SAD-u. Google će prikupljene podatke koristiti u svrhu procjene korištenja Stranice, generiranja izvještaja o aktivnostima na Stranici za potrebe operatera Internet stranica i pružanja drugih usluga u vezi sa korištenjem Stranice i, općenito, korištenjem Interneta. Google ove podatke također može prenositi trećim osobama, kada je to zakonom propisano ili kada odnosne treće osobe vrše obradu podataka u ime Google-a. Google neće povezivati IP adresu korisnika Stranice sa bilo kojim drugim podacima koje Google prikuplja. Možete se usprotiviti korištenju „kolačića“ odabirom odgovarajućih postavki na Vašem pregledniku, time da vodite računa o tome da to može utjecati na potpunu funkcionalnost Stranice. Korištenjem Stranice dajete suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka od strane Google-a na naprijed navedeni način.
Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Zaštitne mjere

Dane Mobili koristi sigurnosne mjere. Korisnik Stranice je svjestan da bez adekvatnih mjera sigurnosti (primjerice- sigurna konfiguracija Internet preglednika, ažurirani antivirusni programi, nekorištenje programa iz sumnjivih izvora) postoji rizik da podatke i lozinke koje koristi radi sprečavanja pristupa osobnim podacima, mogu biti otkriveni neovlaštenim trećim osobama.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Statistika poslužitelja

Ova web stranica koristi Google Analytics mjerenje statistike posjećenosti.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

U slučaju neovlaštenog korištenja Vaših osobnih podataka , ili za sve primjedbe i upite molimo vas da nam se obratite na e-meil adresu contact@danemobili.hr i naš službenik za zaštitu podataka dati će Vam u najkraćem roku odgovor.