Tko smo

Dane Mobili je tvrtka koja proizvodi svoj namještaj, a ujedno i prodaje namještaj najboljih proizvođača te na taj način garantira svojim kupcima široki raspon proizvoda.Temelji stečeni kroz više od 40 godina iskustva u sektoru proizvodnje drvenog namještaja, kompetentnost u sektoru i obrtnička umješnost postali su dio jedinstvenog identiteta ove tvrtke koja djeluje uz klijenta nudeći mu rješenja po mjeri i mogućnost izbora između stolarske proizvodnje klasičnog i modernog namještaja.

Stolarski obrt

Dane Mobili nudi svoju liniju proizvoda koja se obrađuje isključivo po pravilima proizvodnje stilskog namještaja.
Mjere, detalji, esencije, svaki dio vašeg namještaja može biti odabran i izrađen u skladu s vašim željama.

Proizvodnja po mjeri

Dane Mobili proizvodi namještaj po mjeri i prati klijenta od projektiranja do konačnog rezultata. Prijedlozi rješenja odgovaraju potrebama pojedinačnog klijenta, a ne konceptima standardne proizvodnje. Prisutan je na cijelom talijanskom i hrvatskom teritoriju.

Proizvodni proces

Sve faze proizvodnje izvode se u našoj tvornici u Italiji.

 

Obrada drva

Počevši od dasaka, pa sve do završne montaže sirovog namještaja, svaki postupak odvija se u skladu s tradicijom obrade koja se prenosi još od renesansnih učitelja ebanista.

 

Bojanje i lakiranje namještaja

Koristeći lakove na bazi vode koji poštuju okoliš postižu se efekti koje klijent želi, bez ograničenja boja ili tekstura.

 

Tapiserije, postavljanje stakla i ručki

Briga o detaljima obaveza je obrade po mjeri koja karakterizira ovu tvrtku. Svaki pojedinačni komad ima svoju jedinstvenu vrijednost i važnost.

 

Pakiranje završnog proizvoda

Svaki komad namještaja detaljno se kontrolira od strane osoblja tvrtke i na taj način besprijekoran dolazi do klijenta. Nakon toga proizvod se pažljivo pakira da bi cjelovit stigao na odredište.

 

Dostava klijentu

Tvrtka je osposobljena za dostavu traženih proizvoda klijentu pažljivo i na vrijeme.

Briga o detaljima

Poseban naglasak je na odabiru materijala, obrada se odvija sa širokom paletom esencija, odabiru se vrhunska drva, pomno selekcionirana i obrađena u talijanskim radionicama.
Odabiru se različite teksture materijala s ciljem pružanja mogućnosti širokog izbora te usklađivanja prostora s materijalima uz zadovoljavanje i najsofisticiranijih zahtjeva klijenata.
Svaki detalj obrađuje se s posebnom pažnjom kako bi konačan proizvod bio bez mana zadovoljivši tako visoke standarde poduzeća.

Ekološka svijest

Svi materijali su ekološki, a u procesima bojanja koriste se proizvodi na bazi vode ili niskog utjecaja na okoliš. Osim toga, strogo se pazi na zadovoljavanje sigurnosnih normi u radu djelatnika.

Projektiranje i usluge nakon prodaje

Dane Mobili može pratiti klijenta od samog početka projektiranja, ali zna također pratiti i konkretizirati projektne koncepte arhitekta, pretačući u praksu razne dizajnerske izbore, čak i one najsmjelije.
Praćenje i pružanje usluga nakon prodaje prirodan je slijed ovog poduzeća jer se klijent prati u svim fazama. Dane Mobili omogućava pružanje usluga projektiranja, izrade, prijevoza i montaže svih komponenti, a nakon prodaje ostaje na raspolaganju klijentu za rješavanje eventualnih problema.